Mi lehet az oka, ha szedem a Reg-Enort és mégsem fogyok?

Mi lehet az oka, ha nem sikerül már az első egy-két hétben fogyni?

” Szedem a reg-enort és mégsem fogyok “

Étrend: A Reg-enor kúránál nagyon fontos az előírt étrend betartása, a megfelelő mennyiségű zsír bevitele. Ha a Regenor fogyasztása mellett nem indul be a fogyás, érdemes megfontolni a következőket: 

Minden étkezéshez minimum 20 gramm (1 jó evőkanálnyi) zsír bevitele, szalonnaként, vagy az ételbe keverve, vagy pirítósra kenve, hogy kinyíljon a Fater Papilla és beinduljon az epeműködés, beinduljanak az enzimek, hormonok működése.

Fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása: kb. 2-3 liter.

Étrend kiegészítők, vitaminok amelyek segíthetnek a szervezetnek a fogyás beindításában itt>>

Mit együnk?

Napi maximum 1-2 szelet kenyeret fogyasszuk és azt is csak pirítva. Lehet fehér kenyér is, csak az élesztő gombákat kell minimalizálni benne a pirítással. 

ismétlésül ha valaki nem emlékszik: REGENOR étrend

A szénhidrátok ( tészta, rizs, burgonya, liszt) csökkentése, vagy kiiktatása teljesen! (Semmi kenyér, rizs)! Szinte csak zöldség, hús, zsír, szalonna, sonka, tojás + mozgás! A mennyiségre oda kell figyelni! 1500 kcal-ás étrendben, 30% zsír kell legyen! (az 450-800 kcal – pl.:10 dkg libazsír; angol szalonna, császár hús, kolozsvári szalonna, sertészsír, csécsi szalonna, füstölt szalonna, tepertő, zsírszalonna )

Fontos nyers salátákat és zöldségeket enni, napi kétszer étkezésenként kb. 10-15 dkg minimum. Paradicsom, paprika, káposzta, retek, hagyma, uborka stb.

Mit kerüljünk?

Kerülje a mesterséges anyagokat, tartalmazó élelmiszereket! A bolti zsírban tejpor, vagy más adalékanyagok is lehetnek, a felvágottakban rengeteg a tartósítószer, a tejszármazék, illetve magas lehet a cukor (glükóz) tartalmuk! Ezek az adalékanyagok mind leállíthatják az epeműködést illetve a fogyás folyamatát.
Inkább hentestől vásároljon, s kérdezzen rá a beszerzési forrásra, vagy otthon készítsen sült húst, zsírt, szalonnát, tepertőt tiszta, adalékanyag mentes hozzávalókból.

Minden cukormentes (light) üdítőital elakadásokat okoz. Kerüljük el ezeket!

Ha a Reg-Enor-ral kúrázik és betartja az étrendi előírásokat, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat és eredményes lesz. Előfordulhat, hogy fogy pár kilót, majd megáll a fogyás és 2-10 hét múlva indul meg újra. Ilyenkor a szervezet rendezi magát a korábbi fogyás miatt,  majd, ha kitartóan folytatjuk tovább a regenor kúrát a fogyás újra megindul.

A fogyás miért nem indul el azonnal?

 

Egészség: Ha a kúra kezdetekor nem kezdődne el mindjárt a fogyás, ez arra utal, hogy a bélrendszerben komolyabb zavarok vannak, melyeknek megszűnése után indul be a fogyás (ez az idő lehet 2-3 hónap is). Itt esetleg szükséges lehet kideríteni, hogy milyen elakadás van a szervezetben. Pajzsmirigy, étel érzékenység stb.

Az elhízás vagy kóros soványság oka az emésztő-rendszer rossz működése, amelyet a Reg-Enor kúra étrendje és a tisztító program segít rendezni. Az változás a legtöbb esetben 1 hét elteltével érződik. A kúra állapottól függően 4-12 hónapig tart. Ha a Reg-Enorral fogyókúráznak és betartják az étrend előírást, akkor az evés öröme jórészt megmaradhat és a fogyás is eredményes lesz.

 

Folytatás: Írásunk arról, hogy min bukhatunk el a fogyókúránk során Amin a legtöbb fogyókúra elbukik>>>>>

Call Now Button