Reg-Enor 15 kérdés és válasz

REG-ENOR 15 KÉRDÉS-VÁLASZ

Sokan feltettétek már ezeket a kérdéseket. Így született meg a Reg-Enor 15 kérdés és válasz, itt  olvashatjátok a válaszokkal együtt. :)

 

1. MI A REG-ENOR?

A Reg-Enor egy tejfehérjéket, aminosavakat,( poli- és oligipeptidek), C-vitamint és grapefruitmag-kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő oldat, sok értékes összetevővel. A terméktapasztalatok szerint egy olyan, egyre népszerűbb készítmény, amelynek, és a hozzá tartozó étrend segítségével sokan régi problémájukat tudták megoldani, tartósan. A visszajelzések a diéta pontos  batartásának hatására számos esetben testsúly-csökkenésekről is szólnak.


2. A FELTALÁLÓRÓL…


A Genius-díjas feltaláló, Szabó Szigfrid reflexológus reflexzónás talpmasszázzsal 1982 óta gyógyít Budaörsön, saját bevallása 

Szabó Szigfrid

szerint nagyon jó eredményekkel. Munkája során feltalált már egy gyógyfolyadékot, ami gipszlevétel után az izmok lazítására és egyéb mozgásszervi problémák, sérülések kezelésére használható. Kezdetben főleg mozgásszervi problémákkal foglalkozott, majd saját problémái és a betegek változó igényei kapcsán fordult egyre inkább az 

 

emésztőrendszeri megbetegedések felé, későbbiekben a bőrproblémák ragadták meg a figyelmét. Folyamatosan új termékek ki- és továbbfejlesztésén dolgozik. Páciensei már több éve fogyasztják a Reg-Enor táplálék-kiegészítő folyadékot – a visszajelzések alapján – eredményesen.


3. MILYEN ÖSSZETEVŐKET TARTALMAZ A REG-ENOR?


Amik a dobozon feltüntetve bárki által elolvashatók. Eszerint: tejfehérjés oldat, almasav, C-vitamin, tartósítószerek (káliumszorbát), grapefruitmag-kivonat, (50mg/l), mentaolaj, citromolaj. 


4. KIK FOGYASZTHATJÁK A REG-ENORT?


A Reg-Enort természetesen bárki fogyaszthatja.
Epeműtét (eltávolított epehólyag) esetén is alkalmazható, mert az epevezeték kialakít újat. A kisebb epekő, vesekő a kúra alatt magától távozhat, nagyobb epekővel rendelkezők konzultáljanak kezelőorvosukkal.

A tejfehérjére, tejcukorra érzékenyek, ha bármilyen tejterméket bírnak fogyasztani, akkor fogyaszthatják, mert ebben csak enzimek vannak, s 10 ml/étkezés, elég kis dózis ahhoz, hogy gondot okozzon. A speciális allergiákban szenvedők( tejfehérje, citrusfélék) konzultáljanak kezelőorvosukkal.


5. HOGYAN KELL FOGYASZTANI A REG-ENORT?


Napi 3x 10 ml (3×1 evőkanál), 10 évesnél fiatalabb gyereknél 3×5 ml (3×1 teáskanál), 90 -95 kiló felett 3×15 ml (teli kupak)
Reggel éhgyomorra, ébredés után – délben és este evés után 1-1,5 órával kell bevenni
és mindhárom alkalommal rövid ideig a szájban tartva lenyelés előtt.
A Reg-Enort fénytől védve kell tartani, mert barnul, de mindez a minőségét nem befolyásolja. Fogyasztás előtt fel kell rázni! A felbontott üveget érdemes a hűtőszekrényben tárolni.


7. MIÉRT KÚRA?


Azért, mert a Reg-Enor egy végtelenül „egyszerű” étrend-kiegészítő, amelyhez hangsúlyosan tartozik egy bizonyos „diéta”. Azért az idézőjel, mert ez a speciális étrend nem a megszokott fogalmak szerinti „koplalás”, hanem pont az ellenkezője. A hagyományos, magyaros, zsíralapú étkezést írja elő (sonka, kolbász, szalonna, tojás…), a fentebb leírt ok miatt. Hosszú évek tapasztalata azt mutatja: sem a termék, sem az étkezés nem működik külön, csak együtt. A Reg-Enor a kulcs a kúra sikeréhez, amely beindítja a folyamatokat.

 


10. MIÉRT NEM LEHET GYÜMÖLCSÖT ENNI?


Azért, mert nem lehet a kúra során cukrot enni. A cél a méregtelenítés (amely elősegítheti a fogyást), így nem célszerű olyasmit enni, ami ennek az ellenkezőjéért felelős. Pontosabban: TILOS! Már amennyiben vannak célok a kúrával. S bizony, a gyümölcsben is van cukor, sőt, van, amelyikben pedig kifejezetten bőven. Gyümölcscukor. S az is cukor… Azért van egy kis engedmény: citromot és (lime – zöldcitrom), valamint fehér(!) grapefruitot lehet bőségesen fogyasztani. De „színeset” már nem… A feltaláló korábban „lágyabb szívű” volt, így, ha valaki nagyon „nem bírja”, napi fél gránátalma talán belefér, mert ez a legkisebb „bűnözés”. De tudni kell, hogy ez sem segíti a kúrát. A citrom egyébként is lúgosít, csakúgy, mint a grapefruit. Kitűnő választás!


11. MIÉRT LEHET KENYERET FOGYASZTANI ÉS MIÉRT CSAK PIRÍTVA?


Elég sok „tiltás” van a kúrában, és a kenyér alapvetően nincs a listán. Egy a baj vele: ha pirítás nélkül fogyasztjuk, mert akkor tele van élesztővel, azaz élesztőgombával. Sokaknál ez okozhatja a puffadást. Pirítósként azonban már megszabadult tőlük: „kisülnek” belőle azok az elemek, amik kedvezőtlenek a kúra során. Ez persze nem jelenti azt, hogy nyakra-főre lehet „kenyerezni”. A feltaláló ajánlása szerint ez maximum egy szelet lehet, étkezésenként. De egyáltalán nem baj, ha nem esszük folyton, sőt! Arra ott van köretnek a sok, kifejezetten ajánlott zöldség. De egy jó, kolbászos reggelihez belefér, maximum egy szelet.


12. MEDDIG TART EGY KÚRA?


A feltaláló ajánlása szerint minimum 4 hónap, súlyosabb esetekben 6-7 hónap, de van, aki 12-13 hónapig is tartja a Regenor kúrát. A Regenor kúra évente 1x vagy 2x néhány hónapig ( 2-4 hónap) megismételhető. Többen, ha szünetet is tartottak, elmondásuk szerint alig várták, hogy újra visszatérjenek ehhez az életmódhoz.


13. A REG-ENOR FORGALMAZÓJÁRÓL…


A Biocom hálózata évtizedes tapasztalatokkal rendelkezik az étrend-kiegészítők terén. Fő jelszavai az egészségmegőrzés, 

környezetvédelem és energia-megtakarítás, melyhez egy több mint százféle termékből álló, színes paletta társul. Az étrend-kiegészítők között a szív- és érrendszert, a csontrendszert, az immunrendszert, a gyomor- és emésztőrendszert erősítő készítmények mellett különleges vitamin- és antioxidáns, valamint a méregtelenítést szolgáló termékek is vannak. Emellett a teljes háztartást lefedik a kozmetikumok, tisztítószerek, melyek közül kiemelkednek az SCD probiotikus technológián alapuló, teljesen környezetbarát készítmények. Nagy sláger az RO víztisztító, akár irodai kivitelben is.


14. MIÉRT ÉS HOGYAN LETT LAGZI LAJCSI A REG-ENOR ARCA?


Egyszerű: először ő is egy volt azok közül, akik évtizedes problémájuk kapcsán egy hiteles ajánlás hatására fogyasztani kezdték a készítményt, a hozzá társuló étrend hajszálpontos betartásával. (A feltaláló azt mondja: nem lehet közben „bűnözni”, nassolni, mert ezzel teljesen tönkretesszük az eredményt. Igaz, éhezni sem kell!) Galambos Lajcsi a saját, megélt jó tapasztalatai alapján kezdte felvállalni a termék és életmód népszerűsítését, hiszen, megfogalmazása szerint: „Jobban érzem magam, mint valaha!” Nem is csoda, hiszen Lajcsi jóval több, mint harminc felesleges kilótól szabadult meg az elmúlt hónapok során. 


15. MILYEN EGYÉB TERMÉKEKET JAVASLUNK ÉS MIÉRT?

Immun Supreme komplex mikroalga


A Biocom cég elkötelezettsége, küldetése részeként tucatjával kínálja az étrend-kiegészítőket, akár speciális esetekre is. Nehéz kiemelni néhányat, s érdemes a részletekért a főoldalra kattintani: Az egyik kedvenc a Q-Vital, azaz a kiemelkedően magas koenzim Q10 tartalmú készítmény – méltán. Az alga, az Immun Supreme valóban csodálatos beltartalmi értékekkel rendelkezik, akár mindennapos használatra is ajánlható. A C-vitamin fontosságát sem kell hangsúlyozni, amely a Biocomnál egy különlegesen finom és egészséges italpor formájában is elérhető. S ne feledkezzünk meg a Grapefruitmag-kivonatról, mely régóta a vásárlási TOP10 vezető szereplője. A nagy kedvenc a méltán népszerű csapra szerelhető RO Víztisztító, mely tökéletesen tiszta vizet állít elő megfizethető áron. És akkor még nem írtunk a  Circuline-ról, a Flavonoid Komplexről, a többi vitaminról, és a kalciumról.

Call Now Button