Miért kezdjünk Reg-Enor kúrába?

 

Sokan sokféle indokkal kezdjük el a Reg-Enor diétát. Van aki fogyni szeretne, van aki méregteleníteni. A diéta nem nehéz, tulajdonképpen a régi Magyaros étkezéshez térünk vele vissza, amitől őseink egészségesek és életerősek voltak. A szabályok egyszerűek és fontos komolyan venni őket, mert akkor működik a Reg-Enor kúra, ha betartjuk a Reg-Enor diétát is. Tipp: úgy tarthatjuk be leginkább könnyedén a #Reg-Enor diétát, ha ténylegesen elhatároztuk magunkat és komolyan vesszük a dolgot.

Segítő tényezők>>>

 

 

Anyukám miért kezdett Reg-Enor kúrába?

 

Anyukám is elkezdte a Regenor kúrát ő azért, mert fogyni akart. Mivel idősebb – 85 éves – ezért ő csökkentett adaggal indult napi 3×7 ml volt a kezdő adagja.

Nem akartam, hogy a szervezete hirtelen elkezdje kiüríteni a méreganyagokat és túl gyorsan méregtelenítsen, mert a májnak, vesének bírni is kell a tempót.

Amikor megtudta, hogy milyen étrendet kíván itt olvashatod bővebben>>> attól félt, hogy nehéz lesz betartani a Reg Enor diétát, mivel ő nagy torta és csoki imádó. De nem volt annyira nehéz, mint gondolta. Az első két hétben kívánta ugyan az édességeket, süteményeket, de kitartott és végül is elmúlt a sóvárgás.

Étkezés módosítás
Étkezés módosítás sütemények helyett kolbász

 

Tavasszal kezdtük áprilisban és szedte egy hónapig a Reg-Enort a csökkentett mennyiségben. Fogyott is, de picit lassabban. Aztán felvitte 3×10 ml-es normál adagra.

A nyári időszakban június, júliusban bevallom nem volt szívem lebeszélni a gyümölcsökről. Így napközben gyümölcsöt evett reggel és este Reg-Enort ivott. Nem is fogyott ez alatt rendesen, csak kb. fél kilót havonta. 

A végső eredmény 7,5-8 kiló-val könnyebb lett és sokkal jobb a közérzete, mozgékonyabb és energikusabb lett. Simán elsétál a piacra és nem fárad el. A laborja javult a májfunkciós adatok mellől eltűnt az évek óta ott lévő csillag. A cukra a felső határértékről a normálisba ment. Az édes italoktól, ételektől most kissé idegenkedik, mivel elszokott tőlük. Ezt mondta a minap: “Túl édes nekem ez az ital!” Ezen aztán mindketten jót nevettünk, mert régen szerinte semmi sem volt elég édes ….

Mi legyen a Reg-Enor kúra után? Az anyu fél év után megismételte a kúrát. Januártól úgy tervezi, hogy majd fenntartó adagban szedi reggel esetleg délben 10 ml-it. És mellette néha ehet majd gyümölcsöt és süteményt is. Igaz, inkább Regenoros sütit. Recept itt>>>

ÉRDEKEL! INFÓT KÉREK

 

A magam részéről azért kezdtem a Reg-Enor kúrába, mert szerettem volna, ha jobb emésztésem. Ezért elkezdtem szedni a Reg-Enort és mellé szedtem a #mikroalga keveréket vagyis  mikroalga komplexet, hogy a régi amalgám fogtöméseimből a szervezetemben maradt nehézfémeket (a nehézfémek kivezetéséről bővebben itt olvashatsz)  közben kivezessem a szervezetemből. A #lusta epe működésre nagyon hasznos lesz a Reg-Enor kúra a speciális, sok állati zsírt tartalmazó Reg-Enor diétával együtt. Mivel refluxom volt, inkább evés után, néha közvetlenül utána vettem be a Regenort és búzafű port is ittam az #Immun Supreme mikroalga porral együtt. Ehhez pluszban szedtem még Olajfalevél kapszulát is a reflux miatt kialakult nyálkahártya #gyulladás elmulasztására. Mi mindenre jó még az olajfalevél kivonat? #Gyulladáscsökkentő és vírus, gomba és baktérium ellenes gyógynövény. Bővebben itt>>>

 

Immun Supreme és buzafű por ital
Immun Supreme és buzafű por ital zöldekkel

 

A kúrát 4 hónapig tartottam és közben érzékeltem a méregtelenítés jeleit magamon. Néha a migrénem is előjött, szerencsére csökkenő intenzitással.

A kúra végére sokat javult az emésztésem. A #Reflux elmúlt. Elmúltak a migrének is. Az epém is jobban működik. A lábamról eltűntek a seprűvénák és a narancsbőr is sokat javult. (Ezen azért még edzéssel lehet dolgozni. :)) Miért segít a #Reg-Enor

 

Lotuszvirág

 

Call Now Button