Mi történjen a REG-ENOR kúra után?

Reg-Enor kúra után:

Sokan kérdezgettek, miután sikeresen végigcsinálták a 4-6 hónapos 

RegEnor diétát:gondolkodó

“Akkor most hogyan tovább? Lefogytam és egészséges vagyok, a közérzetem kiváló. Hogyan csináljam, hogy ez meg is maradjon?

Sőt néha ezeket is mondják: :)

“Mikor kezdhetem újra a Reg-Enor kúrát?”

“Én nem szeretném abbahagyni olyan jó!”

Annak aki szeretné megtartani a jótékony hatásait, többféle lehetősége is van, de először lássuk mit érdemes betartani a Reg-Enor kúra után is.

Először is a Reg-Enor kúra után fontos megtartani a diéta bizonyos elemeit, ha már rátértünk egy jó útra. :)

Például fontos az állati zsiradékkal főzés a RegEnor kúra után is, az epe működésének normális fenntartásáért.

Tilos a margarin és az olajjal főzés.

A tejtermékek minimalizálása vagy teljes elfelejtése szintén hasznos lehet.

A szénhidrátokat kontrollal együk, mert mint tudjuk szükség van rájuk, de hizlalnak. A szervezetünk érdekében inkább a lassan felszívódó teljes kiőrlésű gabonákból készült kenyérféléket, és a barna rizst együk.

Burgonya is visszatérhet, de mértékkel.

Tartsuk meg a rizslisztet, hajdinalisztet. Együnk minél több kölest, hajdinát, barnarizst.

barnarizs
A barnarizs a RegEnor kúra után is jó.

Az édességeket cseréljük le valami egyéb ételre. Ha mégis édességre vágyunk süssünk magunknak teljes kiőrlésű liszttel vagy a megtanult módokon, reform sütit.

Hasznos lehet a banán, vagy valamilyen aszalt gyümölcs az édesség helyett.

A RegEnor kúra után a gyümölcsöket szépen vissza lehet hozni egy mértékletes módon. Délután éhgyomorra, hogy a gyümölcs normális módon tudjon megemésztődni erjedés nélkül.

Miért éhgyomorra együnk gyümölcsöket?

A gyümölcs emésztési ideje típustól függően a 15 perc ( dinnye) 35-40 percig terjed (pl: alma). Ha ennél tovább időzik a tápcsatornában a gyümölcs valamilyen egyéb étel társaságában, akkor erjedésnek indul és a vitamin helyett alkoholos erjedés lesz a jutalmunk. Rejtett májkárosodással és agyi tompasággal, puffadással és hasi diszkomfort érzettel.

A RegEnor kúra folytatása életmód szerűen

Ebben az esetben, egy fenntartó adagot szedhetünk reggel éhgyomorra, esetleg ebédidőben is ihatunk RegEnort.

Este viszont lehet enni, inni olyasmit amit a szigorú diéta idején egyáltalán nem szabad. Például Édességet vagy egy pohár bort stb.

A RegEnor kúra évenkénti ismétlése 

Regenor sajátkis

Ezt nem kell külön leírni, már tudjuk hogyan csináljuk. Ugye? :)

A Kúra végén, vagy ha 4 hónapnál tovább diétázunk érdemes valamilyen jó minőségű multivitamint szedni a kiürült nyomelemek, ásványi anyagok pótlására. Nálunk általában a legjobb termék ebből a célból az

Immun Supreme komplex alga keverék>>>>.

Segíti a tisztulást és teljes vitamin és ásványi anyag palettával rendelkezik. A Spirulina alga segíthet csökkenteni az éhségérzetet.

A RegEnor diéta után nem jönnek vissza a fölös kilók. Nincs jojó effektus, ha életmód váltással támogatjuk az eredményeket.

A RegEnor kúra után is fontos tehát a tudatosság a táplálkozásban. 

Ha már rájöttünk az étkezési hibákra és sikerült egy új és jobb életmódot kialakítani, akkor könnyű mellette kitartani és úgy élni.  

 

 

A működő vállalkozások is készítenek web oldalt maguknak.
Azok a vállalkozások, amelyek már évek óta működnek, akkor is készíttetnek maguknak honlapot, ha a bevételeik megfelelőek. Mivel ez elengedhetetlen a fejlődéshez, így az interneten is jelen kell lenniük. Ehhez minden esetben hozzá tartozik a keresőoptimalizálás is, hiszen csakis így találhatják meg őket a potenciális vásárlók.

Call Now Button